maandag 11 oktober 2010

Maatwerk in tablet PC's nu mogelijk

Tablet PC's zijn erg populair op dit moment. Dankzij de opkomst van smart phone en mobiel internet is de acceptatie van draagbare computers met touch screen sterk gestegen. HPS is vooral actief met extra stevige modellen, die tegen een stootje kunnen. Klanten zijn enthousiast, maar een veelgehoorde vraag is: mooi apparaat, bijna precies wat ik zoek, maar kan hij ook... [vul een ontbrekende eigenschap in].

En dat is lastig, want omdat de tablet PC's helemaal kant-en-klaar zijn, is het vrijwel niet mogelijk om iets aan de hardware te veranderen. De behuizing is vaak waterdicht gemaakt en past nauwsluitend om de hardware heen. Einde verhaal?


Er is nu een oplossing, de fabrikant (Arbor Technology) biedt sinds kort de mogelijkheid aan om de tablet PC's op maat te produceren. Dat is goed nieuws voor iedereen die ze projectmatig of in grotere aantallen wil toepassen. Het betekent dat het nu mogelijk is om tegen een acceptabele meerprijs een echt eigen product te ontwikkelen, dat uniek is voor de eigen toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten