vrijdag 3 september 2010

Appliance servers: de ideale keuze voor software ontwikkelaars


Lanner FW-7522
Een network appliance maakt het mogelijk om met minimale inspanningen een (internet) applicatie beschikbaar te maken voor de gebruikers. De gebruiker hoeft alleen het IP adres in te stellen en kan aan de slag.


Dat biedt een groot voordeel boven het installeren van software op al aanwezig hardware bij de klant. Dat leidt vaak tot problemen met capaciteit, compatibiliteit en onderhoud. Want welke hardware wil de klant gebruiken? Er zijn zoveel verschillende chipsets en processoren dat het ondoenlijk is om een veeleisende applicatie vlekkeloos te laten draaien op elk willekeurig platform.

Zo leidt een poging tot kostenbesparing al gauw tot uren ellende bij installatie of support achteraf, met het bekende vingerwijzen waar de fout eigenlijk ligt. Met een dedicated appliance server is dat probleem snel en makkelijk opgelost: door de dedicated (mini)server mee te leveren, voorkomt u discussies achteraf.

Lanner FW-7580
Ook is uw applicatie zo beter zichtbaar bij de klant, want een mooi vormgegeven appliance server vormt een constante herinnering aan uw software product. Het zorgt ook voor meer beleving van waarde bij de klant, een veelgehoord probleem bij software makers. De klant kan nu zien en vasthouden wat hij koopt en dat werkt gewoon beter.

HPS Industrial voert de Lanner appliance servers die perfect geschikt zijn voor deze taak. Er zijn diverse modellen, die zowel voor lichte applicaties als voor zware toepassingen geschikt zijn. De range loopt van Intel Atom tot Dual Xeon, dus daar zit voor iedere ontwikkelaar wat geschikts bij. Aanpassen van de appliance server aan uw eigen "look and feel" is ook mogelijk, een spannende kleur bijvoorbeeld en opdruk met uw logo kan worden geregeld.

1 opmerking:


  1. Thanks for posting this ... perhaps it will be searched out and found by companies looking to fill web analytics roles. I agree with your descriptions :)
    ORTUS TFT LCD

    BeantwoordenVerwijderen