vrijdag 20 november 2009

Maritieme PC's

Een eigen plek in de wereld van de industriële computers is gereserveerd voor de maritieme PC's. Zoals de naam doet vermoeden zijn deze PC's bedoeld voor gebruik aan boord van schepen, met als speciale eigenschap dat ze voldoen aan de strenge internationale eisen die hieraan gesteld worden.

Deze eisen, die bekend staan onder de naam 'type approval', hebben vooral betrekking op EMC afscherming en temperatuur- en trillingseisen. Heel zwaar voor een computer, vandaar dat de keuze aan gekeurde modellen beperkt is: alleen een PC die ontworpen is met dit doel voor ogen zal de keuring doorstaan.

We hebben de afgelopen 16 jaar al veel ervaring opgedaan met PC's aan boord van schepen, een mooi voorbeeld is de zojuist gebouwde 'Vox Máxima' (foto) die voor Van Oord gaat werken aan de tweede Maasvlakte en die met computers van HPS draait. Daarom zijn we blij dat we sinds de zomer het Lauer assortiment in Nederland mogen leveren. Lauer is gespecialiseerd in maritieme PC's en vult ons assortiment mooi aan voor de nautische sector. Hiermee kunnen we nog beter voorzien in de vraag naar computers en beeldschermen voor gebruik aan boord van schepen.

1 opmerking:



  1. Great post you shared, you have now become top of my list. You were unknown to me before but have found your content to be fantastic.

    So great work for informing us of the possibilities and following a certain path.

    I really appreciate your hard work an giving us some information and inspiring others to follow.

    Thanks so much.

    I hope for more post in the future.
    PCAP Touch Screen

    BeantwoordenVerwijderen